Esküvői szolgáltatások


Az Újhuta Kastélyszálló minden évszakban mesés környezetet és egyedülálló hangulatot biztosít esküvők lebonyolításához. Lehetőség van nálunk megtartani a vendégfogadás, a polgári szertartás és a lakodalom mellett az egyházi szertartást is, ugyanis egy kis kápolna kapcsolódik kastélyunkhoz. 60 fős létszámig a beltérben, afelett pedig a kastélykertben felállított rendezvénysátorban tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

Szállodánk teljes befogadóképessége 48 fő, így a vendégek egy részének szállást tudunk nyújtani, illetve tudunk a környéken ajánlásokat tenni a további lehetőségekre. Vendéglátói szolgáltatásaink mellett egyedi kérésekben és a szükséges esetén szolgáltatók ajánlásában is segítséget tudunk nyújtani (pl.: dekoráció, fotózás, zenei szolgáltatás stb.).

 

Minden a kastélyban tartott esküvő szervezése és megvalósítása során azon fáradozunk, hogy azt a bizonyos nagy napot az ifjú pár életének egyik legszebb napjává tegyük, és hogy a vendégek is csodásan érezhessék magukat. Szállodánk hivatalos megnyitása (2018. október) előtt több esküvő is megrendezésre került nálunk és reméljük, hogy az elkövetkező években még sok jegyespár életének meghatározó helyszíne lehetünk.

 

Ha felkeltette érdeklődését vadászkastélyunk és szívesen tartaná nálunk esküvőjét, akkor keressen fel Bennünket, hogy egyedi ajánlatot adhassunk Önnek!