Üdvözöljük az Újhuta Kastélyszálló **** weboldalán!

Tisztelt Vendégeink!
Érkezéskor személyigazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges. További információt itt talál.Kastélyszálló

Kastélyszálló

Az Újhuta Kastélyszállóban eltöltött pihenés egy kellemes, természetközeli kikapcsolódást jelent. A nemrégiben felújított vadászkastély megőrizte a korabeli stíluselemeket, emellett pedig egy modern, XXI. századi kialakítást kapott. Színvonalas étteremmel és hangulatos wellness részleggel várja a megpihenni vágyókat. A kastélyszálló továbbá alkalmas különböző családi rendezvények (keresztelők, születésnapok, stb.) megünneplésére és konferenciák megtartására is.
 

Szobák

Szobák

Háromféle típusú szobában pihenhetnek a szállóvendégek: lakosztályokban, standard szobákban és tetőtéri szobákban. Mindhárom szobatípus ablakaiból csodálatos kilátás nyílik a szállót körülvevő hutai erdőségre. A szobák letisztult eleganciával kerültek berendezésre, a modern és kényelmes környezetet néhány, a vadászkastély múltját idéző elemmel színesítettük.

Programok

Programok

Az aktív pihenést kedvelőknek többféle programlehetőséget is ajánlunk a szálló környékén. Történelmi látnivalókat kereshetnek fel, nemzetiségi programokon, sőt akár bortúrán is részt vehetnek. A kastélyszálló közvetlen közeléből több gyalogos és biciklis túraútvonal is indul, a Zemplén meseszép erdői számtalan érdekes felfedeznivalót rejtenek. Az ajánlott programok itt érhetők el.